Voor het laatste Nieuws >>>>> klik hierboven op Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

De prijswinnaars van de kleurwedstrijd uit de Oener Koefeestkrant 2022 zijn bekend

Wat hadden jullie allemaal weer jullie best gedaan. Dit jaar hadden we meer dan 100 kleurplaten. Iedereen bedankt voor het meedoen! Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs! Onder voorbehoud van druk/typ fouten. DE PRIJSWINNAARS ONTVANGEN BINNENKORT PERSOONLIJK BERICHT. 1e prijs Thijs S. – Vorchten 2e prijs loïs S. – Emst 3e prijs Roos M.- …

Uitslag Zoekpuzzel Oener Koefeestkrant 2022

Stapels met oplossingen zijn er weer binnen gekomen. Er zaten wel wat moeilijke stukjes tussen die bij veel puzzelaars voor slapeloze nachten hebben gezorgd. Maar uiteindelijk waren er weer meer dan 500 die de juiste oplossing gevonden hebben. Hieronder alle prijswinnaars. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. We zijn als Stichting Oener Koefeest superblij met alle ondernemers …

Over ons

We zijn een groep enthousiaste Oenenaren die elk jaar weer samen proberen om een leuk en gezellig koefeest te organiseren met activiteiten voor jong en oud. Dit doen we natuurlijk niet alleen, we hebben meer dan 100 vrijwilligers waar we op kunnen bouwen. Het koefeest is gratis toegankelijk voor iedereen, we kunnen dit alleen maar zo houden door de vele bijdragen van al onze sponsoren. 

Samenstelling Bestuur :
Voorzitter: Teuni Nooteboom
Penningmeester: Jan van Middendorp
Secretaris: Corien Kolk
Bestuurslid: Ron Tessemaker
Bestuurslid: Gerrit Huiskamp
Bestuurslid: Wim Nooteboom
Bestuurslid: Johan Brendeke
Bestuurslid: Herman Riphagen
Bestuurslid: Vera Tessemaker – Kloezeman
Bestuurslid: Jan Wassink

 

Bestuur 2022

Programma

Programma 165ste Oener Koefeest 27 oktober 2022 

Hieronder het programma van het 165ste Oener Koefeest. Dit jaar zal Koppel-Swoe op het oude voetbalveld een leuke sportieve activiteit organiseren voor de jeugd. 
Een speciaal Koefeest, na 2 jaar geen Koefeest in Oene ivm Corona.  Eindelijk kunnen we ons 165ste Koefeest vieren.  Met een prachtig Jubileumboek met daarin mooie verhalen en een overzicht van 165 jaar Oener Koefeest.  

Muziek Bingo

Dit jaar iets nieuws, de Koefeest Muziek Bingo

Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Op de avond van Oene koop je voor € 2,50 (of 5 kaarten voor 10 euro) bingokaarten met daarop titels van songs en/of artiesten. Arjen draait tijdens de bingo muziek van alle tijden en je maakt op de kaart de juiste keuze. BINGO!