OOK IN 2021 GEEN OENER KOEFEEST

Oene – Geen geslenter langs kraampjes, geen gezellige ontmoetingen, geen avond van Oene, geen Oener Koefeest Cross, geen Vee tentoonstelling, geen grote landbouwmechanisatieshow, geen voetbaltoernooi, enzovoort. De grootste jaarmarkt van de regio, die dit jaar op 20 en 21 oktober zijn 165ste jubileum zou vieren, gaat definitief niet door.
  

Het was een zware avond voor het bestuur afgelopen woensdagavond, toen de beslissing werd genomen om voor de 2e keer het 165ste Oener Koefeest een jaar uit te stellen. Tot het laatste moment hebben we hoop gehouden dat we (een deel van) onze activiteiten konden laten doorgaan. De voorbereidingen waren al in volle gang. “Het doet zeer om ’t niet te doen.”  

We hebben de afgelopen periode regelmatig overleg gepleegd met de gemeente Epe. De wet- en regelgeving rondom Covid-19 en onze verschillende activiteiten is zodanig lastig dat we dit als Stichting niet kunnen waarmaken. Wij begrijpen dat het voor alle betrokkenen en bezoekers een zeer grote teleurstelling is. Wij hopen dat volgend jaar op 27 oktober 2022 het 165ste Oener Koefeest wel kan plaatsvinden en dat wij jullie in goede gezondheid weer mogen zien. Bestuur Stichting Oener Koefeest