Oldtimershow Oener Koefeest 2022

Ook dit jaar wordt er weer een oldtimershow georganiseerd tijdens het 165e Oener Koefeest. Het Koefeest is een gezellige jaarmarkt voor het hele gezin, compleet met een warenmarkt, rommelmarkt met veiling, een kinderboerderij, landbouwmechanisatie beurs, veekeuring en autocross. De hele dag genoeg te beleven dus en altijd weer leuk om even bij te praten met bekenden. Ook dit jaar is het Koefeest op de donderdag in de herfstvakantie. Dit jaar dus op donderdag 27 oktober. Dit is een van de laatste activiteiten van het oldtimerseizoen, dus kom met uw oldtimer naar Oene. Deelname aan de oldtimershow is mogelijk met tractoren, werktuigen, stationaire motoren, (brom)fietsen, motorfietsen of klassieke auto’s. Voor koffie met het bekende krentenbrood, consumptiebonnen en een leuk aandenken na afloop wordt gezorgd. Wel graag op tijd aanmelden. De locatie is net als voorgaande jaren aan de Donselaarsweg in Oene en wordt aangegeven met borden.

Deelname is natuurlijk gratis, maar zorg er wel voor dat uw materiaal minimaal WA-verzekerd is. Opgave kan bij:

Arjan Berends,  telefoon: 0578 – 641537 of oldtimerskoefeest@kpnmail.nl

Henk ter Beek, telefoon: 0578 – 641319 / 06 – 20694113 of hgenjg@hetnet.nl

 Graag tot ziens op 27 oktober !

 Oldtimercommissie Oener Koefeest