165ste Oener Koefeest op 27 oktober 2022

Oene, mei 2022
We moeten nog even geduld hebben maar het 165ste Oener Koefeest op 27 oktober 2022 komt eraan. Na 2 jaar lijkt het erop dat we weer mogen. De 165ste editie gaat er hopelijk weer 1 worden om lang over na te praten, De 1e bestuursvergadering is afgelopen maand geweest en het voltallige bestuur heeft er weer zin in!

Ook zijn we in 2019 begonnen met het maken van een boek over 165 jaar Oener Koefeest. Dit boek is op het moment van dit schrijven bijna klaar.
We willen het boek op het 165ste Oener Koefeest aan jullie presenteren. Het boek zal in een beperkte eenmalige oplage verschijnen. Wie zeker wil zijn van een uniek exemplaar, kan dit boek nu alvast reserveren, De prijs van het boek is vastgesteld op 24,95 euro.

Reserveer nu alvast een exemplaar van het boek “165 jaar Oener koefeest” door onderstaand formulier in te vullen. Tijdens het 165ste Oener Koefeest kunt u uw gereserveerde boek afhalen. (Of op een later tijdstip indien u dat wenst)
(deze gegevens zullen alleen voor de uitgifte van het boek gebruikt worden)